茶畑のクラフトチョコレート
Artisan Chocolate from the Tea Fields
大隅茶全 × tiny kitchen MIYAZAKI
ガーナ産のカカオと志布志産発酵茶の茶葉をふんだんに使った、ビーントゥバーのチョコレート。
丁寧に作られた発酵茶の香りとカカオの魅力を活かすため、製法にこだわり仕上げました。
Experience the exquisite taste of this bean-to-bar chocolate crafted from Ghanaian cacao and Shibushi oxidized tea leaves.
The aroma and flavor of the carefully crafted tea leaves and the appeal of the cacao is enhanced to create a distinctive and unparalleled taste.
tiny kitchen MIYAZAKI(@tinykitchenmiyazaki)
タイニーキッチンミヤザキは、2021年宮﨑県日南市北郷町の山の中で生まれ、カカオ豆からチョコレートバーになるまでを一貫して、全て自社工房で製造しています。白砂糖、小麦、添加物を一切使用せず作っているため、ビーガンやアレルギーの方にもご好評をいただいているブランドです。
Tiny Kitchen MIYAZAKI was born in the mountains of Hokugo Town, Nichinan City, Miyazaki Pref in 2021.The entire process from cacao beans to chocolate bars is done in the company’s own workshop.Chocolate bars are made without white sugar, wheat, or any additives. The brand is also popular with vegans and allergy sufferers.
#大隅茶全 #チョコレート #ビーントゥバー #ArtisanChocolate #beantobarchocolate #craftchocolate #veganchocolate #teachocolate #tinykithenmiyazaki #発酵茶 #greentea #日本茶 #日本茶専門店 #お茶 #都城 #志布志 #堀口製茶 #和香園